Welkom op de website van Konijnen Tips

Welkom op konijnentips.nl als je op onze website bent beland, ben je vast aan het over wegen om een konijn aan te schaffen of heb je er misschien al een en wil je hier gewoon meer over weten. Dan ben je op deze website aan het goede adres want deze website gaat 100 % alleen maar over konijnen en je vind hier alles wat je maar wilt weten over konijnen. Van de aanschaf van konijnen tot de verzorging en zelfs het fokken van, je vind het allemaal hier.

Wie wij zijn?

Wij zijn mensen die helemaal weg zijn van konijnen en waarbij alles om konijnen draait. In 1999 zijn wij met konijnen in aanraking gekomen en sindsdien hebben wij ons volledig gericht op het houden van konijnen. Door de jaren heen hebben wij veel informatie opgepikt die wij, dmv deze website, graag met jullie willen delen.

Wij wensen je veel plezier op deze website en mocht je een onderwerp niet direct kunnen vinden dan kun je altijd contact opnemen via het contact formulier.

Mocht je onderwerpen missen op de website dan kun je ook via het contact formulier contact met ons opnemen.

snelle links:

 

 

Share this:
Share this page via Email Share this page via Stumble Upon Share this page via Digg this Share this page via Facebook Share this page via Twitter
Share

Een reactie op Welkom op de website van Konijnen Tips

  1. Beste webmaster,Ik ben de webmaster van Dierenverblijf.com en momenteel zijn wij bezig met het verzamelen van linkpartners welke relevant zijn voor onze linkpagina. Tijdens het browsen kwam ik uw site tegen en ik denk dat een linkruil voor ons beide interessant is.De reden hiervoor is dat een linkruil leidt tot een betere vindbaarheid van de beide websites, dus voor ons beide levert dit voordeel op.Wanneer u ook geïnteresseerd bent in een linkruil en een link naar onze website wilt plaatsen, dan graag als volgt:URL: http://www.dierenverblijf.com/4-konijnenhokkenLink titel / anker tekst: KonijnenrenAls wederdienst kunnen wij een link terug plaatsen vanaf de linkpagina van http://www.dierenverblijf.com naar uw website, graag verneem ik dan de URL en de linktekst die wij mogen gebruiken.Graag hoor ik van u of u interesse heeft, mocht u vragen hebben dan kunt u natuurlijk ook altijd contact met mij opnemen.Met vriendelijke groet,Amy van der Wegenpartner@dierenverblijf.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *