Waarom een konijn aanschaffen?

Waarom een konijn aanschaffen?

Een konijn is een gezellig en erg interessant huisdier. Als u overweegt om een konijn aan te schaffen is het belangrijk om over de verwachtingen na te denken.

Veel mensen zien konijnen als knuffeldieren, maar niet elk konijn houdt van knuffelen. De meeste konijnen vinden het niet fijn als je ze oppakt of vasthoudt. Sommige konijnen zijn dan ook geen schootdieren.

Konijnen vinden het echter wel heel erg leuk als je bij ze op de grond komt zitten om ze te aaien.

Zoek je een leuk gezelschapsdier wat het fijn vind om aandacht te krijgen en geaaid te worden, dat leuk is om naar te kijken als het rondrent in de kamer of in een groot buitenverblijf en dat bij een goede verzorging wel 10 jaar oud kan worden, dan is een konijn een geschikte keuze.

Het gaat voor namelijk om de bereidheid om jarenlang goed voor het dier te willen zorgen, dat je van te voren al nadenkt of en waar je het dier kwijt kan als je op vakantie gaat en dat je vastbesloten bent om het konijn een meer dan perfect bestaan te bieden, beter dan hij ergens anders zou krijgen.

 

Als je voor 100 procent zeker bent over de aanschaf van een konijn en aan deze eisen te kunnen voldoen, dan ben ik echt een huisdier voor jou. Je koopt mij voor de rest van je leven!rodents 5%

Share this:
Share this page via Email Share this page via Stumble Upon Share this page via Digg this Share this page via Facebook Share this page via Twitter
Share
Dit bericht is geplaatst in Een konijn aanschaffen met de tags , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *