Konijnen fotowedstrijd 2013

konijnen foto wedstrijdKonijnen fotowedstrijd

In de loop der jaren hebben we al heel wat leuke foto’s van leuke, schattige en interessante foto’s voorbij zien komen van konijnen. Konijnen zijn leuk om te fotograferen omdat het zulke eigenzinnige beestjes zijn.

Wij zijn erg nieuwsgierig wat voor leuke konijnen onze lezers hebben, daarom houden we dit jaar een fotowedstrijd.

Wij zijn opzoek naar de leukste foto van een konijn of konijnen van onze lezers. Heb jij een heel apart, leuk, grappig of interessant konijn en heb je daar een leuke foto van dan kan jij meedoen met onze fotowedstrijd.

Wat kun je winnen?

Wij zijn bezig met het ontwerpen van een nieuw logo / banner voor onze website en facebook pagina, het konijn van de winnaar van onze fotowedstrijd zal schitteren in deze logo / banner.

 

Hoe doe je mee?

Meedoen is vrij simpel. stuur jouw foto naar konijnentips@onemillionads.nl wij plaatsen dan jouw foto op de website / facebook pagina. bezoekers kunnen dan stemmen op jouw foto, zorg dus dat je de link van de website en facebook pagina direct doorstuurt naar al je vrienden en familie zodat zij jouw foto kunnen liken. De winnaar zal na de zomervakantie bekend worden gemaakt via de website en onze facebookpagina.

aanbieding overzicht

Share this:
Share this page via Email Share this page via Stumble Upon Share this page via Digg this Share this page via Facebook Share this page via Twitter
Share
Dit bericht is geplaatst in Nieuws, Tips & Weetjes met de tags , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *